keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Anna vinkkaa kirjasarjan: Soturikissat
Moikka!

Olen Anna ja olen 11-vuotias. Tulin tänne kirjoittamaan lempikirjoistani.

Olen lukenut viimeisten kahden vuoden aikana Erin Hunterin Soturikissat-kirjasarjaa. Siskoni aloitti lukemaan niitä ennen minua ja kahmi niitä omaan kirjahyllyynsä. Lopulta minua alkoi kyllästyttää, kun en ymmärtänyt hänen selityksiään kirjojen juonista, joten päätin ottaa selvää niistä.

Tähän mennessä olen lukenut kaikki suomennetut Soturikissat ja aloitan ne piankin myös englanniksi. Kirjat on jaettu kuuden kirjan sarjoihin ja erikoisseikkailuihin. Oma suosikkini kirjoista on Keltahampaan salaisuus, joka nostatti kyyneleet silmiini.

Kirjat kertovat kuvitteellisesti villikissojen elämästä luonnossa. Kirjoissa seikkailevat villikissat elävät klaaneissa: Myrsyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani. Klaaneilla on omat reviirinsä ja ne käyvät keskenään tappeluita. Oma suosikkikissani oli Vatukkakynsi.

Suosittelen kirjasarjaa kaikille, jotka pitävät vauhdista ja jännittävistä kissataisteluista!


6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, Anna! Kerron näistä kirjoista sukulaistytölle, joka on nyt kahdeksan ja taitaa jo kaivata kovasti jännittävää lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soturikissat ovat kyllä hyviä kirjoja jännitystä haluaville :)

   T. Anna

   Poista
 2. Kiitos lukuvinkistä Anna :)
  Minulla on 12-vuotias veljentyttö, joka tykkää jännittävistä kirjoista. Voisin suositella hänelle näitä. Voihan olla, että hän on jo lukenut Soturikissoista, ainakin hän tykkää eläimistä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa suositella! Erityisesti jos hän tykkää eläimistä.

   T. Anna

   Poista
 3. Hienosti kirjoitettu kirjavinkki Anna! :) Soturikissat taitaa olla hurjan suosittu juuri ikäistesi lukijoiden keskuudessa. Minä itse en ole lukenut yhtäkään, mutta vaikuttavat kirjoituksesi perusteella kiehtovilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Kyllä Soturikissat ovat hyvin suosittuja meidänkin luokassamme. Kirjat sopivat myös aikuisille.

   T. Anna

   Poista

Kiitos kommentista!