perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vuosi kuvina ja Valoa tamperelaisittain


Haiharan kartanon ranta 6.3.2014 Kaukajärvellä
Blogitapaaminen Valossa 6.3.2014


Mitä tapahtuu, kun kirjabloggaajat kohtaavat oikeasti? 

Ravintolapöydälle kertyy kirjoja, ja niitä silitellään arvostavasti, salaperäiset kirjapussukat vaihtuvat laukusta toiseen, hehkutetaan viimeisimmät lukuelämykset, kamerat räpsyvät, kännykkä pullistuu kirjavinkeistä, puntaroidaan lukulaitetta, odotetaan kirjamessuja, luetellaan viime päivien kirjabloggaukset noin sadasta kirjablogista. Kirjoja, kirjoja, kirjoja.

Kirjabloggaajat kokoontuivat Tampereella kolmannen kerran. Kahvila Valo on tunnelmallinen paikka, ja se on näköjään muodostumassa kantapaikaksemme. Tosin tapaaminen oli vasta kolmas ja meitä oli paikan päällä vain kolme innokasta bloggaajaa. Onneksi illan aikana myös muissa pöydissä selailtiin kirjoja, joten olo oli kotoinen.


Tässäpä meidän viimeisimmät hehkutuksemme:

Solariksen Anna Marian vinkki:
Jonathan Littel: Hyväntahtoiset

P. S. Rakastan kirjoja -blogin Saran vinkki:
Anni Kytömäki: Kultarinta

Luetun elämän vinkki:
J. M. Synge: Aransaaret

Hyvää lukuviikonloppua!10 kommenttia:

 1. Voi, oli varmasti kiva tavata bloggaajien kesken. Kahvila vaikuttaa jo ulkoa viehättävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitapaamisia on ollut vasta kolme, mutta niissä on ollut todella hauskaa. Valo on ihana paikka, ja mukaan mahtuisi lisääkin porukkaa!

   Poista
 2. Tällä kertaa "Vuosi kuvina" -postauksemme osuivat samalle päivälle:) Minunkin kuvani on eiliseltä, jolloin saimme hieman nauttia auringosta, mutta te ette ilmeisesti.

  Tampereen kahviloista minulle tutuin on Runo, mutta Valoonkin olisi kiva joskus päästä. Käytiin hiihtolomalla Tampereella, mutta visiitti oli niin lyhyt, ettei siinä ehtinyt oikein kahviloissa fiilistelemään. Taas kerran kuitenkin tajusin, miten paljon Tampereesta tykkään. Olisin valmis vaikka muuttamaan sinne, mutta mies pistää hanttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella aurinko pilkahti aamulla, mutta katosi sittenja palasi vasta iltapäivällä (kuva on otettu kello 109. Ilta oli aurinkoinen ja kaunis.

   Runo on yksi lempipaikoistani, mutta täällä on muitakin ihania kahviloita. Tampereella on mukava asua, niin paljon täällä on kaikenlaista kulttuuria ja tekemistä. Pistähän viestiä, kun seuraavan kerran tulet, niin tavataan vaikka Valossa. :)

   Poista
 3. Itse tulin juuri Helsingin blogitapaamisesta yhtä kirjaa rikkaampana. ;) Vähintään vinkit, mutta lähes aina myös ihan fyysiset kirjat tapaavat vaihtaa näillä treffeillä omistajaa.

  Valo on ihana, samoin Runo. Tulipas ikävä Tampereelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaamiset ovat niin mukavia, koska heti päästään itse asiaan - kirjoihin. Muu maailma häviää hetkeksi. Ehkä kaikille harrastusporukoille käy näin.

   Tulethan kirjamessuille ja Muumilaaksoon huhtikuussa!

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitit! Kiitos a-luokan seurasta, seuraavaa kertaa jo odotellessa! <3

  (Varasin jo Hyväntahtoiset kirjastosta ja kaivoin Aransaaret hyllyni uumenista. Oli niin mainiot suositukset, että pakkohan nuo kirjat on lukea pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana nähdä! <3 Minulle suorastaan toivioretki keskustaan ja aikuisten seuraan.

   Suositukset ovat elämän suola! Naurattaa, kun ajattelen, että Aransaaret oli sinulla hyllyssä odottamassa. Totta kai! Hyväntahtoiset ja Kultarinta ovat nyt mielessä.

   Poista
 5. Mukavaa viikonloppua sinulle, Eina!
  Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta, Valkoinen kirahvi! Vastailen muutaman muumikirjan jälkeen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!