maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vuosi kuvina ja kutsu kirjabloggaajille


Haiharan kartanon ranta Kaukajärvellä 6.4.2014 klo 11.00 


Valon määrä on ehkä aavistuksen lisääntynyt maaliskuulta, mutta maaliskuun lopun aurinkoisista päivistä ei ollut tietoakaan sunnuntaisella valokuvauskävelylläni. Jää on ohutta ja paikoin Kaukajärven rannat olivat jo sulia. Kohti kevättä mennään kovaa kyytiä.

Tervetuloa Tampereelle, kirjabloggaajat!


Tampere suorastaan pursuaa kirjallisia tapahtumia keväisissä tunnelmissa. Näistä on ollut tapahtumakutsuja jo kirjablogistien Facebook-sivuilla, mutta koska kaikki kirjabloggajat eivät kuulu Facebook-ryhmään, esitän kutsut myös tässä. Tarkempia aikatauluja lähetän mielelläni sähköpostitse:

Kirjabloggaajien Muumilaakso-päivä 26.4.2014


Ohjelmassa on tutustuminen Lukulaari-antikvariaattiin, Tulenkantajien kirjakauppaan ja lopuksi opastettu kierros Muumilaaksossa.

Tampereen kirjamessut 11.-13.4.2014 (osa Supermessuja)


Kirjabloggaajien tapaaminen lauantaina 12.4.2014.

Kuukausittainen blogitapaaminen


Tervetuloa kuukausittaisiin tapaamisiin joka kuukauden ensimmäisenä torstaina! (Paikka vaihtelee.)


Nähdään!

12 kommenttia:

 1. Oi, miten odotankaan muumeilupäivää jo! :) Saavun pienimmän perheenjäsenen kanssa vasta Muumilaaksoon, mutta kuitenkin. jee! Lauantaina pyrin pääsemään messuille, mutta sinne on matkaa sen verran, että täytyy tutkailla tuon takiaisen tavalla mukana roikkuvan perheenjäsenen sielunelämää (ja omaa edellisyön unisaldoa) ennen lopullista päätöstä vasta sitten itse päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että osallistut! Voi kun toivon, että tulisit jo lauantaina messuille! Toivottavasti yöt sujuvat edes joten kuten.

   Poista
 2. Tampereella tuntuu olevan mukavaa kirjasäpinää tänä keväänä. :) En pääse tapahtumiin, mutta raportteja on mukava lueskella blogeista - toivottavasti niitä on siis tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan raportoida tapahtumista, mikäli vaan olen itse paikalla. Nyt on mukavan vilkasta, ja uusiakin ideoita kehitteillä.

   Poista
 3. Kiitos kiinnostavista kutsuista! Voi kun olisikin kiva osallistua, mutta meilläkin takiainen rajoittaa menemisiä, ja messuviikonloppuna olen lupautunut muualle. Ehkäpä joskus johonkin kuitenkin pääsen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan, Jonna! Takiaisetkin ovat tervetulleita. Ainakin meidän takiaiset hengaavat messuilla, mutta vain yksi koko ajan minun kanssani. Yritetään soveltaa.

   Poista
 4. Olisipa ihanaa tullaa Tampereen kirjamessuille, mutta meillä sattuu samalle viikonlopunlopulle kummipojan jääkiekkoturnaus (en ole jääkiekkoihmisiä, mutta täytyy mennä kannustamaan KalPa:n nuorisoa :)), virpomiset ja kuopuksen eskarikaverin synttärit. Lastentahtinen superviikonloppu siis täällä.

  Hyviä ja kiinnostavia messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Messuille on tulossa ihan kiinnostavia haastateltavia, vaikka eiväthän nämä syyshulinoille vedäkään vertoja!

   Kieltämättä nuo virpomiset ovat melkoinen tapahtuma nekin. :)

   Poista
 5. Kuulostaapas hauskalta!

  Lähetän sinulle vain haasteen Lukuviikon iloksesi, Elina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Oli ihana haaste, johon jo aloin kehitellä juttuja...

   Poista
 6. Seuraavassa kuvassa vesi lienee jo vapaana. Ihana kesä, tule jo! <3

  Huomenna nähdään, jee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän aamun lenkillä näkyi jo lisää sulaa vettä! Ja lokkeja on jo paljon.

   Huomiseen!

   Poista

Kiitos kommentista!