torstai 24. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!


Oli pakko kuvata tämä pääsiäislomani ilo: pino uusia, niin kiinnostavia kirjoja, että en melkein pysty olemaan. On Jukka Viikilän Akvarelleja Engelin kaupungista, joka on nostattanut alkuvuodesta kovasti blogipöhinää. On Hannu Väisäsen uusin, Elohopea, joka ei voi olla ihanampi kuin Taivaanvartijat - vai voiko? On Terhi Rannelan Frau, jota jo aloitin ja josta olen aivan täpinöissäni. On Jarmo Ihalaisen Mitä miehen pitää, jossa erityisesti huutolaispojan osuus kiinnostaa, koska pappani oli sellainen. On myös Iida Rauman Tulenkantajat-palkinnon voittanut Seksistä ja matematiikasta, jota blogiystaväni Sara kehui kovasti jo ennen palkinnon myöntämistä.Mitäs teillä luetaan pääsiäisenä?


Rauhaisaa ja kirjallista pääsiäistä kaikille Luettua elämää -blogin lukijoille!19 kommenttia:

 1. Kunnioitettava ja kiintoisa valikoima Sinulla! Kipaisin juuri itsekin kirjastossa ja saalista tutkiessa tuli pyörittyä hetki hyrränä runsaudenpulan edessä. Mainioita lukutuokioita ja aurinkoista mieltä pääsiäispyhille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Takkutukka! :)

   Huomasin Metsossa, että Vippi-hyllyt oli käyty melko tehokkaasti tyhjentämässä. Moni oli hakenut luettavaa pääsiäispyhiksi. Mahtavaa!

   Poista
 2. Lukuisaa ja lokoisaa pääsiäistä! Samankaltaisia suunnitelmia itselläkin. :)

  VastaaPoista
 3. Ah, mitä kirjaherkkuja sinulla on tiedossa pääsiäisenä! <3 Pinossasi on kaksi samaa kirjaa kuin minulla: Viikilän kirja on nyt kesken ja pian luettuna (mikä kirja! <3) ja Rannelan Frau on vahvana vaihtoehtona pääsiäiseksi. Vielä tässä vähän arvon, minkä kirjan pakkaisin mukaani minilomalle Espanjaan. :-)

  Rentouttavaa ja herkullista lomaa ja ihania lukuhetkiä, ystäväni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa matkaa! ❤

   Sain juuri Fraun luettua ja se oli niin hyvä. En toivu siitä hetkeen.

   Taidan aloittaa tuon Viikilän seuraavaksi. Ah, mikä onni hyvistä kirjoista! ❤

   Poista
 4. Minä otan pääsiäisen Turun reissuun mukaan Lopotin.
  Kaikki sinun pinosi kirjat houkuttelevat, ainakin Elohopean ja Fraun luen aivan varmasti jossain vaiheessa.
  Mukavaa pääsiäistä Elina & perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltäs Lopotti maistui? Jään odottamaan postaustasi.

   Aion ehdottomasti lukea jossain vaiheessa sen. Sitä on kehuttu paljon, enkä tiedä ketään, joka ei olisi pitänyt Neljäntienristeyksestä. Oikeasti Lopotinkin olisi pitänyt olla tässä kuvassani, mutta mokasin kirjakerhotilauksen (en koskaan hakenut pakettia postista ajoissa), joten nyt on marssittava kirjakauppaan.

   Poista
 5. Sinulla on loistavia kirjoja pääsiäispinossasi! Etenkin Viikilän kirja teki minuun suuren vaikutuksen, Terhi Rannelan Frau taas on aiheeltaan hurja ja kiinnostava. Iida Rauman kirjan haluan ehdottomasti lukea. Ihanaa miettiä kirjoja.

  Hyvää, valoisaa pääsiäisaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjojen miettiminen on aivan parasta! <3

   Viikilä oli oikein hyvä, Frau oli aivan loistava. Siinä kohtaa pinoa olen nyt menossa. Väisäsen Elohopea on hyvässä vauhdissa, ja tuntuu aivan ihanalta. Hän on sydämeni kirjailija ilman muuta.

   Eihän tuo pääsiäisloma ihan kaikkeen luettavaan riittänyt, mutta nämä kirjat ansaitsevat vähän pysähtymistäkin.

   Poista
 6. Onpa hieno kirjapino! Ihana lukupääsiäinen siis tulossa. Itselläni pääsiäinen taitaa kulua kodin remontin viimeistelyhommissa. Nyt rupesi oikeun harmittamaan, että en tajunnut varmuuden vuoksi käydä katsomassa, mitä kirjaston vippihyllystä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hyvää pääsiäistä tietenkin!

   Poista
  2. Toivottavasti remonttinne edistyi hyvin! Siinä on meidän ensi kesän homma - ei tosin onneksi koko talon remonttia ole luvassa, mutta jotain kuitenkin.

   Olithan ehtinyt kuitenkin Fraun lukea. Siitä tuli minulle aivan huippu kokemus. Hieno kirja.

   Poista
 7. Voih, Viikilän ja Rauman kirjat kelpuuttaisin mieluusti oman lukupinooni! Astrid Lindgrenin parissa ainakin vietän pääsiäisen aikaa, saa nähdä mitä muuta tulee luettua.
  Rauhaisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astrid Lindgrenin elämäkerta houkuttelisi minuakin. Minulla on Aale Tynnin elämäkreta juuri kesken, viime metreillä, mutta olen toivottoman hidas tietokirjojen lukija. Ja sitten tulee aina tätä kaunoa, joke vie mennessään sivupoluille...

   Poista
 8. Oih, sulla on loistava Frau tuossa. Se on nyt minulla jo ohi Lopotin...

  Minä luen Axel Munthen jäljillä.

  Hyvää pääsiäistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frau vei jalat alta. Se on mielettömän hieno, joka kohdastaan ihan parasta kirjallisuutta.

   Lopotti - sen aion vielä tänä keväänä lukea. Hyvää kannattaa odottaa.

   Kävin jo kurkkimassa Axel Munthe -postaustasi ja tulen vielä takaisinkin. <3

   Poista
 9. Hieno lukupino sinulla! Frau kiinnostaa minuakin, samoin Väisänen -mutta teen tunnustuksen: en ole hältä lukenut velä yhtäkään kirjaa! Ehkä aloitan sarjan alusta?

  Oikein ihanaa pääsiäistä ja antoisia lukutuokioita, Elina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väisänen on minulle sydämen kirjailija. Hänen tyylinsä kerta kaikkiaan uppoaa ajatuksiini. Suosittelen, Kaisa Reetta! <3

   Frau kannattaa ehdottomasti myös lukea!

   Poista

Kiitos kommentista!