maanantai 16. kesäkuuta 2014

Blogistanian kesälukumaraton lähestyy

Lukumaratonin logo: M. Carole

Tämän kesän ensimmäinen Blogistanian kesälukumaraton järjestetään torstaina 19.6.2014. Kyseessä on jo kolmas kirjabloggaajien yhteinen kesälukumaraton, sillä viime kesänä järjestettiin kaksi maratonia. Historian ensimmäisen kesälukumaratonin raportin voi lukea Kirsin kirjanurkassa ja toisen raportin Hyllytontun höpinöistä. Luettua elämää oli mukana toisella maratonilla.

Lukumaratonin tarkoitus on lukea niin paljon kuin suinkin ehtii ja jaksaa 24 tunnin aikana.

Mitä järkeä tällaisessa lukemisessa on? Ei tietysti mitään, mutta kyse onkin hauskasta tapahtumasta, lukemisen extreme-kokemuksesta ja kaikkien himolukijoiden unelmasta - että saisi vain lukea. Kun mukana on paljon saman alan harrastajia, jotka täällä Blogistaniassa tsemppaavat toisiaan, on ilmassa suuren lukemisjuhlan tuntua.

Viime kesänä mukana oli kymmeniä blogeja ja sivuja luettiin yhteensä yli 50 000. Veikkaan, että tänä vuonna lyödään viime kesän ennätykset. Yhteisiä tunnelmia voi seurata Anna minun lukea enemmän -blogissa, jossa on myös tarkemmat ohjeet osallistumiselle.

Haastan lukijani mukaan lukemaan ja kannustamaan! Huomenna kerron omista lukumaratonvalmisteluistani, ylihuomenna listaan lukusuunnitelmiani ja torstaina päästään itse asiaan - lukemaan!

6 kommenttia:

 1. En itse osallistu tällä kertaa, mutta toivotan kovasti lukuintoa ja -tsemppiä kaikille teille, jotka itsenne haastatte! Lukemisen ilo on paras ilo, vai miten se nyt meni... Pidä hauskaa ja nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Lukemisen ilo on kyllä paras ilo! Vähän jännittää, miten tämä onnistuu, mutta kovasti yritän järjestää suotuisia olosuhteita...

   Poista
 2. Odotan sinun huomista postausta valmistautumisesta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on yksi lukija tiedossa, Ulla! :) Tänään vielä suunnitelmia ja huomenna kirjalistoja. On tämä hauskaa.

   Poista
 3. Kannustan! Harmi etten pääse itse osallistumaan! Jospa heinäkuun maratoni osuu minullekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Bleue! Toivottavasti pääset heinäkuussa mukaan! Tuleehan näitä!

   Poista

Kiitos kommentista!