perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vuosi kuvinaHaiharan kartanon ranta Kaukajärvellä 9.7.2014


Heinäkuun Vuosi kuvina - haaste oli unohtua kokonaan. Yleensä olen ottanut kuvan kuukauden 6. päivänä, mutta nyt ystävä kyseli tekstiviestillä, olenko muistanut käydä ottamassa kuvan. Hän kun on yleensä ollut mukana kuvauskävelyllä (ja ilmeisesti lukee blogiani). No, en ollut muistanut. Samanlainen, kaunis kesäsää oli kuitenkin myös 6.7., joten kovin kauas totuudesta tämä kuva ei heitä.

Kesä on kauneimmillaan. Ranta oli täynnä kukkivia ulpukoita ja lehvästö oli entistä vehreämpää. Pientä aamu-utua saattoi vielä väreillä ilmassa ja tiira kalasteli rannan tuntumassa. Nyt kuvausmatkalla oli mukana yksi koira, yksi nuori tyttö, kaksi pientä poikaa ja kaksi ystävää. Oli ihana aamu.

Hyvää heinäkuuta kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kaunis on näkymä ja vesikin niin kirkasta, että pohja näkyy ihan jonkin matkaa.

  Hyvää heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukajärvi on hyvin kirkasvetinen ja kuulemma sukeltajien suosiossa.

   Kiitos samoin, hyvää heinäkuuta!

   Poista
 2. Totta, kesä on nyt kauneimmillaan. Minäkin olen unohtanut haasteen. Huomasin, etten kuvannut omia reittejäni kesäkuussa. Mutta korvaan sen nyt heinäkuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että tämä unohtui, vaikka olen hyvin sitoutunut haasteeseen ja etukäteen tarkistanut, että olen paikalla - ja silti täysi unohdus! Kesällä on tosiaan niin paljon arjesta poikkeavaa puuhaa, että rutiinit unohtuvat... Onneksi tämä ei ole niin vakavaa.

   Poista
 3. Olen ihan hurmaantunut kesästä! Kuvastasi välittyy juuri sellainen tunnelma, joka tekee Suomen kesästä niin upean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvimaisema on ydinsuomalaisuutta, ja nyt kun aurinkoa on riittänyt muutaman päivän, on tuntunut aivan villiltä! Ihana Suomen suvi!

   Poista
 4. Kaunis kesä- ja sielunmaisema! <3

  Toivottelen ihanaa heinäkuuta, aion pysytellä mahdollisimman paljon poissa koneen äärestä, joten tapaamisiin elokuussa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kaunista heinäkuuta Sinullekin, Kaisa Reetta!

   Muistathan ottaa kuitenkin kuvan kesän parhaasta lukuhetkestä! Itselläni on mieletön blogiruuhka, mutta ei mitään mahdollisuuksia edes yrittää purkaa sitä. Nautin vain kesästä ja kaikenlaisesta muusta puuhasta.

   Poista
 5. Kuvaat aamulenkkinne tunnelmia kauniisti, ja juuri sellaiselta tuo kuva näyttääkin: ihanalta kesäaamulta. <3 Edelleen miltei kadehdin lenkkimaisemiasi, Kaukajärven ranta on niin ihastuttava.

  Ja apua, tajusin juuri, että minulla on vielä kesäkuun kuvat laittamatta blogiin! No, viikonloppuna ensin yksi runokirja, ja jospa sitten näitä kuvia! :) Ihanaa viikonloppua, ystäväni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua Sinullekin, hyvä ystävä! <3

   Kaukajärven rannat ovat käyneet rakkaiksi. Kotona olemisen paras puoli olivat nuo ihanat lenkkipolut aamuisin!

   Kesä aiheuttaa muistikatkoksia!

   Poista
 6. Vuosi kuvina on parhaimpia haasteita. Hyvin välittyvä tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ulla! Maisema muuttuu hienosti vuoden mittaan, ja sitä on mukava seurata!

   Poista

Kiitos kommentista!