torstai 31. heinäkuuta 2014

Kirjabingo-haaste

Le Masque Rouge -blogin Emilie haastoi kirjabloggaajat pelaamaan kirjabingoa kesän alussa. Peliaikaa oli heinäkuun loppuun, joten julkaisen tässä yritelmäni:


Kesällä lukemani bingokirjat ovat seuraavat:

Klassikko: 

Tove Jansson: Taikurin hattu

E-kirja: 

Rudyard Kipling: Kertomuksia Intian ylängöiltä ja laaksoista

Alle 200 sivua:

Björnstjerne Björnson: Leonarda

Palkittu kirja: 

Iris Murdoch: Meri, meri

Dekkari: 

Michael Hjorth ja Hans Rosenfeldt: Oppipoika

Kannessa eläinkuva: 

Martin Waddell ja Barbara Firth: Pikku karhun kootut seikkailut

Lastenkirja: 

Tove Jansson ja Per Olov Jansson: Outo vieras Muumitalossa

Lainattu: 

John Boyne: Nooa Notkoniitty karkaa kotoa

Kotimainen kirja: 

Tove Jansson: Kuinkas sitten kävikään?Kuten listasta näkyy, Tove Janssonin kirjoilla kuittaantui monta kohtaa... Vähän harmittaa, että blogiruuhkani on edelleen sellainen, että kirjoja on bloggaamatta. Se tarkoittaa sitä, että muutama luettu suoritus jäi bingosta, koska blogistani ei löydy niistä vielä arviota. Erityisesti harmittaa Anni Kytömäen Kultarinta, jonka luin kesäkuussa ja jolla olisin kuitannut bingon, sillä se olisi osunut tuohon Yli 500 sivua -ruutuun.

Kiva oli kuitenkin osallistua. Taidan jatkaa bingoamista siten, että yritän tämän vuoden aikana saada joka ruudun kuitattua, sillä niin mainioita ja haastavia kohtia ruudukossa on. Eniten päänvaivaa aiheuttanee Kirja ja elokuva -ruutu, sillä katson niin vähän elokuvia, etten varmaan saa sitä tänä vuonna suoritettua. Katsotaan, miten käy!

Kiitän haasteen emäntää hauskasta ideasta!

4 kommenttia:

 1. Minullakin jäivät bingot huutelematta, olisi selvästi pitänyt lukea tavoitteellisemmin. ;) Kivoja kirjoja olet joka tapauksessa lukenut.

  Tove Janssonin hengessä olen haastanut sinut blogissani muumi-haasteeseen. (Kirja ja elokuva -ruudunkin voisi kuitata vaikka katsomalla lokakuussa Muumit Rivieralla?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kirjoja tuli tosiaan luettua ja kipinä lukea ruudukko täyteen.

   Kiitos haasteesta! Käynpä kurkkimassa!

   Onko Muumit Rivieralla -leffa luvassa lokakuussa? Sehän kuittaisi elokuvaruudun...

   Poista
 2. Minä hoksasin tämän kivan kesähaasteen olemassaolon vasta niin myöhäisessä vaiheessa, ettei lukuaikaa olisi ollut kuin jokunen viikko. Ja kesä on muutenkin ollut niin täynnä kaikkea, ettei lukuaikaa oikein ole ollut (odotan niin syksyä, pitkiä pimeitä iltoja ja sitä lukuaikaa!). Mutta haaste oli kyllä hauska, ja sinulla jäi bingon saavuttaminen harmillisen pienestä kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan koko ruudukon parissa vielä vuoden loppuun, sillä niin hauskalta tämä tuntui. Tuleekohan haastevimmalleni ikinä tappia, tartun niin mielelläni vähän kaikkeen. Pari kirjaa tänne on jo täydentymässä... Kunhan ehtisi kirjoittaa...

   Poista

Kiitos kommentista!